• Atelierele Miraje

  Atelierele Miraje

  18 mai 2017, Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca. Elevii de la școlile de masă și scolile speciale sunt așteptați la ateliere de improvizație în teatru, dans / mișcare, storytelling, modelaj in lut și muzică. Atelierele se vor desfășura între orele 9:00-14:00. Read More
 • Spectacol - concurs

  Spectacol - concurs

  17 - 18 mai 2017, ora 16:00, Casa de Cultură a Studenților, Cluj-Napoca. Secțiuni: teatru, dans și muzică. Read More
 • Cafeneaua pe întuneric

  Cafeneaua pe întuneric

  16 mai 2017, un eveniment special, aflat la a patra ediție, care atrage atenția asupra problemelor persoanelor nevăzătoare. Timp de două ore veți experimenta cum e să trăiești pe întuneric. Anul trecut aproximativ 100 de persoane au trecut pragul cafenelei, la cea de-a treia ediție. Read More
 • 1
 • 2
 • 3

Testimonii

Prin aceste spectacole încercăm să schimbăm prejudecățile care totuși mai dăinuie societatea noastră despre ceea ce pot și ceea ce sunt persoanele cu dizabilități în țara noastră. Deci e o poarta deschisă spre integrare, spre cunoaștere, spre a ne câștiga un loc demn în această societate atât de zbuciumată și de greu de învins.

(Silviu Vanda, director-adjunct Liceul pentru Deficienți de Vedere, Cluj-Napoca)

Festivalul m-a făcut să mă simt foarte bine, așa am reușit să-mi depășesc emoțiile și am fost plăcut impresionat de reacția publicului fapt care ne-a făcut să ne bucurăm din plin de ceea ce facem.

(Mureșan Bogdan Mihai, participant - grupul de folk “Lacrima de dor”)

Mi-am dezvoltat imaginația, am învățat să am încredere în mine, mi-am îmbogățit vocabularul. Am petrecut momente frumoase dar și momente dificile, însă la final, ne-am bucurat toți de reușită. Toate acestea m-au făcut să înțeleg că în viața nu obții nimic fără efort și sacrificii.

(Gherman Ramona Maria, participant - grupul de folk “Lacrima de dor”)

Pregătirea acestui rol a avut un impact deosebit asupra personalității mele deoarece am reușit să-mi înving emoțiile, să depășesc anumite bariere, să exprim ceea ce simt și ceea ce gândesc.

(Alexandru Pușcașu, participant, Liceul pentru Deficienți de Vedere, Cluj-Napoca)