Procedura de înscriere

Pentru a participa la Festivalul Cultural Miraje, instituțiile de învățământ interesate trebuie:

  1. să citească regulamentul de participare;
  2. să completeze unul din formularele de înscriere de mai jos:
  3. să trimită un material video care surprinde grupul de elevi la o repetiție a momentului artistic cu care vor participa la concurs sau într-un alt spectacol în care au prezentat acel moment artistic. Linkul de la video trebuie adăugat în formularul de înscriere.
  4. să trimită formularul de înscriere în varianta electronică prin e-mail pe adresa concurs@miraje.ro.

Vă așteptăm cu drag!

Spectacol-concurs

Spectacolul-concurs de teatru, muzică și dans, cu care v-am obișnuit de opt ediții încoace se va desfășura în data de 19 aprilie 2016, între orele 10.30-18:00 la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, cu o pauză între orele 13:00-15:00.

La spectacol sunt așteptați elevi de la școlilor speciale din România și școlilor de masă din Cluj-Napoca. Aceștia se pot înscrie în concurs cu un moment artistic care poate fi încadrat într-una din cele trei categorii ale concursului: dans (dans modern, dans popular, dans de societate), muzică (interpretare vocală, interpretare instrumentală, grup muzical) sau teatru.

Cele mai bune momente artistice vor fi selectate, urmând ca aceste grupuri de elevi să participe la Festivalul Cultural Miraje.

Jurizare

Toţi participanţii la concurs vor primii premii. Cadrele didactice însoţitoare şi care au coordonat programele artistice vor primi diplome de participare sau coordonare.

Observație: Toţi participanţii la spectacolul-concurs au responsabilitatea de a rămâne în sală pe toată durata evenimentului!