Concursuri ediția a VII-a: premii în valoare de 1000 lei

Ediția a VII-a a Festivalului Cultural Miraje și-a propus să implice și mai mult publicul, motiv pentru care a organizat 3 concursuri: concursul de design, concursul de videoclipuri și concursul de fotografie.

Nu ne-a fost ușor să desemnăm câștigătorul primei ediții a concursului de design. Însă într-un final juriul format din echipa organizatoare a decis ca premiul să meargă la Simeria, județul Hunedoara. Mai precis la un elev de la Centrul de Pedagogie Curativă din Simeria: Cătălin Barbu.

"Chiar dacă aripile mele sunt frânte, pot să zbor și pot face ca visele mele să devină realitate" este mesajul trofeului conceput de Cătălin Barbu. Cătălin a fost răsplatit cu un premiu în valoare de 600 de lei și cu titlul de primul designer al Trofeului Festivalului Cultural Miraje.

Din cauză că nu am avut suficiente înscrieri la concursul de videoclipuri, acest premiu nu s-a acordat.

În schimb la concursul de fotografie am acordat două premii: premiul I și premiul II. 

Câștigătorii concursului de fotografie au fost desemnați ținând cont de voturile de pe Facebook și voturile juriului format din echipa organizatoare.

 

Fotografia Ioanei Silaghi, "Feerie de primăvară", a fost răsplătită cu premiul I. Ioana a câștigat un premiu în valoare de 300 de lei.

Andrei Bochis, câștigătorul premiul II a concursului de fotografie a surprins prin lentilele aparatului său foto un moment în care "Gesturile valorează cât 100 de cuvinte". Andrei a câștigat un premiu în valoare de 200 de lei.

Felicitări tuturor participanților!