Despre

Fondat în 2008, festivalul Miraje contribuie la integrarea în comunitate a persoanelor cu dizabilități prin intermediul teatrului, muzicii și dansului.

Eroii Mirajelor sunt chiar tinerii cu dizabilități implicați în trupe de teatru, muzică și dans și susținuți de artiști consacrați care completează agenda evenimentului.

Peste 2000 de tineri cu dizabilități au urcat până acum pe scena Mirajelor, demonstrând că munca și talentul pot înlătura orice barieră. Pentru mulți dintre ei acest festival este o șansă rară de a se face remarcați. Pentru alții participarea la Miraje este pur și simplu un motiv de mândrie. 

Însă pentru toți Mirajele sunt imboldul, plusul de încredere de care aveau nevoie pentru a progresa, pentru a-și putea propune mai mult de la viață.

Pentru spectatori Mirajele sunt un exercițiu de schimbare a perspectivei și un prilej de a înțelege că putem cu toții mai mult decât se crede. Pentru Cluj-Napoca festivalul este deja un eveniment de tradiție, o sărbătoare cu totul specială a artei și a culturii.