Text Size

Parteneri

 

    Learning to care, care for learningBiroul pentru Studenţii cu Dizabilităţi (BSD) funcţionează în cadrul organigramei Rectoratului UBB. BSD facilitează şi sprijină includerea studenţilor cu nevoi diverse de învăţare în viaţa universitară, identificarea acestor nevoi, precum și informarea cadrelor didactice cu privire la nevoile de învățare ale studenților cu dizabilități.
    Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca este o instituţie publică de învăţământ superior a cărei misiune este să promoveze şi să susţină ­ în comunitatea locală, regională, naţională şi internaţională ­ dezvoltarea unor componente culturale specifice. 
    Curăță-ți papucii buni și lasă-i sa te ducă unde vor ei. Descoperă o nouă poveste.La Cizmărie este un local în centrul Clujului (str. Samuil Micu, nr. 6), care se remarcă prin decorul neobișnuit, muzica indie și oamenii relaxați care îi trec pragul.
  Misiunea Another Way este sprijinirea persoanelor vulnerabile cu şi fără deficienţe senzoriale, în vederea dezvoltării şi valorificării potenţialului maxim al fiecarui individ, integrării sociale, inserţiei pe piaţa muncii şi egalităţii de şanse.