Text Size

Producători

Misiunea Fundației pentru Implicarea Tinerilor (FIT) este de a susține tinerii să se dezvolte personal și să schimbe lumea din jurul lor. Suntem o fundație nouă, dar am preluat programe inovatoare cu un istoric greu în spate: YouthBank - programul care se adresează liceenilor și îi încurajează să se implice în comunitate și Festivalul Cultural Miraje.

 

 

 

 

Lions Club Genesis 

Asociația Lions Club Genesis Cluj parte a Lions Clubs International este cea mai mare organizaţie de service prin voluntariat din lume. În prezent este reprezentată în peste 200 de ţări având 842 districte cu peste 45.000 de cluburi şi peste 1.300.000 de membri. În România Districtul 124 este format din 53 de cluburi în care activează peste 1.200 de membri.

 

 

 

 

 

 Liceul Special pentru  Deficienți de Vedere

Liceul Special pentru Deficienti de Vedere Cluj-Napoca este o instituţie de învăţământ special subordonată Consiliului Judeţean Cluj, situat în zona centrală a oraşului Cluj-Napoca, oferă servicii educaţionale la cele mai înalte standarde pentru elevii cu deficienţe de vedere şi pentru copiii cu deficienţe asociate sau cu deficienţe senzoriale multiple.

Partener principal

Casa de Cultură a Studenţilor a reprezentat de la începuturi un spaţiu al spiritelor tinere şi libere, al culturii autentice, oferind tinerilor o alternativă elevată, de petrecere a timpului liber. Casa de Cultură a Studenţilor este un mediu în care se dezvoltă calităţile artistice şi morale ale tinerilor studenţi, este un spaţiu de manifestare pentru experimente culturale, precum şi de promovare şi afirmare a tinerelor talente.